Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


bTV radio online


bTV radio online

bTV радио

За да слушате bTV radio online, трябва да имате Windows Media Player.

BTV Radio

bTV Радио стартира на 2-ри октомври 2011 г. в София на честота 101.1 FM, на честотата на радио PRO FM. Радио и телевизия bTV са собственост на bTV Media Group.

На всеки кръгъл час bTV Радио излъчва новини от "bTV Новините". bTV Радио има и свой собствени предавания отделни от телевизия бТВ. Всяка сутрин bTV Radio предава "Тази сутрин" - най-гледания ТВ сутрешен блок. Не липсват и спортни предавания, като всяка неделя, по БТВ радио може да слушаме на живо спортното предаване "Зона спорт".

С радио bTV, bTV Media Group се затвърждава като най-именитата медия, която достига до българите в три измерения, чрез телевизия, радио и онлайн чрез Интернет.

Слушателите на БТВ Радио могат да слушат всички предавания на bTV Новините и информационните "Тази сутрин", "Тази събота", "Тази неделя", също така и ток-шоу ТВ предаванията - "Нека говорят", "Шоуто на Слави" и др.

bTV Radio е насочено предимно към младите, икономически активни хора, на които се налага често да са на път и за които е от съществена важност да имат досег до новини, прогноза за времето, пътна обстановка и любопитни теми от деня.

Девизът на bTV радио е: 101.1 причини да слушаш.

bTV радио FM честоти:
София 101.1 FM;

bTV radio online

Коментари за bTV radio online:




Популярни радиа