Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


Radio BERKK-M online


Radio BERKK-M online

Radio BERKK-M online

Radio BERKK-M

През 1994-та година се създава идеята да бъде разработена радиостанция, която да обхваща пространството на Централна Северозападна България.

Въпреки че това е било само една малка идея, отколкото внимателно обмислен проект, на 11 юли 1998 г. стартира Радио БерКК на честота 102.7 FM в гр. Берковица. Така се поставя инициативата за разработването на електронната масмедия, чиито предавания в началото са само от музика. Радиото бързо се харесва от слушателската аудитория от различни възрастови групи от района.

През 2007 г.се организират различни състезания и Radio BERKK печели лицензирано прави за радиопредаване и в град Монтана. От 13 май 2008 г. радиото предава и за Монтана, Враца и района на 92.6 MHz. Radio BERKK-M се затвърждава като една от главните радиа в района на Монтана.

Електронната медия разполага двe нови студия в гр. Монтана и гр. Берковица, снабдени с най-новите уреди в производството на радиопредаватели. Радио БерКК-М обхваща по-голямата област в Централна Северозападна България като включва градовете: Берковица, Бяла Слатина, Враца, Вълчедръм, Вършец, Козлодуй, Лом, Мездра, Монтана. Излъчва се също така и в 19 селища, между които Белослав, Бойчиновци, Вършилово, Чипровци.

Radio BERKK-M FM честоти:
Берковица - 102.70 FM; Монтана - 92.60 FM;

Radio BERKK-M online

Коментари за Radio BERKK-M online:




Популярни радиа