Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


Radio Sofia online


Radio Sofia online

Radio Sofia online

За да може да слушате Радио БНР София Онлайн Ви е нужен Windows Media Player.

Radio Sofia BNR

Radio Sofia (BNR) има социална черта, тя е регионална радиостанция на Българското национално радио. Публичното излъчване на новата програма е на 17 септември 2007 г. - на празника на столицата. Новата радиостанция по същност е наследник на програма Ефир София на Българското Радио, излъчвана за София и района от края на 60-те години до 2000 г. в часовия диапазон от 13:00 до 14:00 ч. първоначално на честота 71.45 MHz, после на 69.26 MHz.

Радио София е информационно-музикална електронна масмедия, ориентирана към всекидневието на столицата. Предаванията на Radio Sofia е многообразна, наситена с информационни, проблематични, забавни, образователни, музикални и документални програми, които съответстват на различните желания на модерния столичен слушател. Програмата на Радио София включва сутрешен блок София днес – с необходимата за началото на деня информация относно трафик обстановката към момента, съобщение за скорошни събития от всички области на живота в града; предаване за модерните новости в градската среда – Чуй София!, дискусионно шоу Форум с въпроси от политическия и обществения живот на столицата, радиопредаване за споделяне на новини, наречено Часът на инфохолиците, преглед на столичните новини, кратка излъчване на английски език за гостите на София. Радио София намира място и за златните мигове от историята – шоуто Говори София! показва най-доброто от Златния фонд на БНР.

Програмата на новото Radio Sofia предоставя много и разнообразни гледни точки, всеобхващаща информация и други разновидни становища от обществен, политически, образователен, народен и религиозен характер. Предаването посочва документалното начало и детайлния обзор към социално-политическата сфера, икономиката, образованието. В програмата се срещат актуални шоу предавания за политически факти в София, за функционирането на официалните институции, публицистични програми в сферата на социално-политическия живот, икономиката, гражданското общество и културните традиции на столицата.

В края на декември 2010 г. пробно стартира първото предаване на Radio Sofia извън столицата - на 104.60 MHz за Ихтиман. През април 2011 г. са добавени предаватели за Самоков (100.00 MHz) и Своге (90.40 MHz), а софийския предавател е разположен на КРТЦ Витоша на връх Копитото.

Radio Sofia FM честоти:
Ихтиман - 104.60 FM; Самоков - 100.00 FM; Своге - 90.40 FM; София - 94.50 FM;

Radio Sofia online

Коментари за Radio Sofia online:




Популярни радиа