Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


Radio Signal+ online


Radio Signal+ online

Radio Signal online
На честотите на Radio Signal+ стартира ново радио - Дарик 18.

Radio Signal+

Radio Signal plus стартира няколко предавания на 14 декември 1993 година. В началото само само музика по няколко часа на ден. Цялата програма започва на 17 май 1994 г. като първите заглавия са: Открит микрофон, Срещи в студиото, Усмивките на Пацо - лансирани от актьора Константин Коцев, Ненадейности - с Радой Ралин, в неделя от 16:30, Песните на моя народ и На чист понеделник - с Борислав Геронтиев от 11 часа, Казано по габровски и Шопите се смеят с Никола Анастасов.

В средата на август 1994 г. започна излъчването на вечерният поздравителен концерт с начало 18:30 и е дълъг най-малко около 2 часа, а в празнични дни до 8-10 часа. Много засилен е интереса към отделното поздравително предаване, като доказателство са празничните програми на Ивановден, Гергьовден, Цветница и т.н, а най-голямата продължителност на предаването е била 27 часа поздравления от страна на слушателите, които предварително се заплащат.

За разлика от другите електронни медии насочени предимно към чуждестранна музика, Радио Сигнал плюс, което повече от 17 години печели интереса на българите, обичащи и уважаващи на първо място българската музика като фолклор и народно творчество, както и балканските ритми.

Radio Signal+ е предпочитан и обичан събеседник от широката аудитория, тъй като говори на разбираем език и излъчва любима музика!

На 1 юни 2011 г. Radio Signal+ за последен път пуска радио шоу в програмата си. В последното предаване на живо телефони на радиото не преставаха да приемат обаждания през целия ден и тъжни бяхме не само ние служителите в студиото, но и всички последователи на фолка - слушатели, изпълнители, автори... През юли месец на честотата на радиото започва да излъчва в ефир новото юношеско радио Дарик 18. Интернет страницата на Radio Signal+ - Signal.bg ще продължи да работи.

Radio Signal+ FM честоти:
Няма

Radio Signal+ online

Коментари за Radio Signal+ online:




Популярни радиа