Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


Radio KATRA FM online


Radio KATRA FM online

Radio KATRA FM online

За да може да слушате Радио Катра Онлайн Ви е нужен Windows Media Player.

Radio KATRA FM

Радио Катра стартира през 1996 година, когато е разработено първото студио за записи в България.

Радиото е едно от първите съвременни електронни медии като в списъка с хитове фигурират единствено и само модерни песни и най-новите и актуални новини. Предаванията са ориентирани главно към слушателска аудитория с възрастова граница между 20 и 45 години.

Радио Катра разполага с голям екип от различни служители, които са радио DJ-и, продуценти, редактори, експерти по маркетинг. Голяма е вероятността да ни видите на обичайните концерти и празненства, които устройваме – само трябва да внимавате, за да разберете какво става в Пловдив и района. Radio KATRA FM е най-харесваната българска електронна медия в интернет пространството. Това забележително радио - KATRA FM - разполага с четири начина за слушане в реално време и имаме над 6500 забележителни влизания в сайта на седмица.

Съгласно анализ на МBMD електронната медия е главна за целевата публика на възраст от 18 до 29години.

Екипа на Радио Катра сме убедени, че концепцията на повечето търговски дейности се корени в стремежа и решителността, инвестирането, способността и целенасочеността. По този начин непрекъснато подкрепяме фундаменталния си стремеж, а именно да формираме елитни предавания и музикални произведения. Ако харесвате честота 100.4 FM, и ни слушате редовно на живо или в уеб пространството сигурно се чудите как резултатът от нашата непрекъсната работа се превръща в неоспорим факт, то трябва да знаете следното - към всичко, което слушате прибавете... изобилие от любов.

Радиостанцията предава от Сахат тепе в центъра на град Пловдив за него и околностите (Пазарджик, Асеновград, Карлово, Баня, Магистрала Тракия). Предаванията стигат до 550 000 жители. Radio KATRA FM предава в ефир от 14 февруари 1998 до 1999 година на честота 101.60 FM, а от 1999 до 2004 година на честота 101.80 FM. От месец април 2004 година Радио Катра се предава в Пловдив на честота 100.40 FM.

Radio KATRA FM FM честоти:
Пловдив - 100.40 FM;

Radio KATRA FM online

Коментари за Radio KATRA FM online:




Популярни радиа