Online Radio 7

Online Radio 7 - българските радио станции на едно място


Radio Shlager online


Radio Shlager online

Radio Shlager online

За да може да слушате Радио Шлагер Ви е нужен Windows Media Player.

Radio Shlager

Radio Shlager стартира в ефир през месец януари 2000 г. в град Русе на честота 90, 5 FM. Към момента Radio Shlager има 24 часово радиопредаване върху зона с размер над 50 км. В обсега на електронната масмедия се включват повечето населени места в Русенска област, части от Разградска и Силистренска области и град Гюргево в Румъния.

В програмите се включват песни от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години, районни новини и интернационалните новини на Deutsche Welle, преведени на български език. Таргет групата, към която се насочва радиото се състой от мъже и жени над 30 г. или икономически активната част от населението на страна.

Радио Шлагер е самостоятелна, местна електронна масмедия в Северна България със силно потвърдено реноме на радио, което залага на обичайна и известна на всички музика. Размера на радиото е adult contemporary (AC), таргет групата е над 25 г. Залага се на микс между ретро и съвременна музика като съотношението на ретро песните към по-новите хитове е в интерес на по-старите парчета.

През годините предаванията на Radio Shlager минават през различни модификации, които спомагат на електронната масмедия да се разработва в безпогрешна насока. Към момента Радио Шлагер излъчва харесвана от всички модерна музика, любима на всяко поколение заедно с интересни факти и новини.

Radio Shlager FM честоти:
Русе - 90.50 FM;

Radio Shlager online

Коментари за Radio Shlager online:




Популярни радиа